BIBLIOSCHRÁNKA – nová možnost vracení výpůjček

Vážení čtenáři, blíží se „Březen – měsíc čtenářů“ a jelikož to letos vám k tomuto svátku nemůžeme nadělit akce jako jiný rok, tak jsme se rozhodly vás obdarovat novou BIBLIOSCHRÁNKOU, která je umístěna u hlavního vchodu. Je to vlastně veliká kovová bedna se speciálním vhozem a měkkým dopadem pro knihy a časopisy.
Je označena 7/24, což znamená, že ji můžete využít k vrácení knih 24 hodin 7 dní v týdnu, tedy kdykoliv půjdete kolem knihovny, třeba při víkendové vycházce, nebo cestou do práce… Výpůjčky vám budou odepsány z konta následující pracovní den.
Nebojte se, že nepoznáme kdo knihy vracel, prozradí nám to čárové kódy knih.
No a protože teď tedy můžete knihy vracet kdykoliv, ač je třeba knihovna zrovna zavřená, nebo má omezený provoz z důvodu pandemických opatření, končí neustálé prodlužování výpůjček, prosíme tedy o navrácení starých výpůjček v termínu nejpozději do 29. 3. 2021 a nových výpůjček dle určené výpůjční doby.
Výpůjčky je možno nyní uskutečnit formou výdejního okénka na zavolanou po předchozím objednání (elektronicky nebo telefonicky).
Přejeme příjemné počtení a hodně zdraví a sil!

Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality a jeho autorem je Zdeňka Černá. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Komentáře nejsou povoleny.